Cégtörténet, cégfilozófia

Cégünket 1997-ben alapítottuk.
Az üzletet az átvételt követően felújítottuk, majd 2014-ben átépítettük, a mai kor követelményeinek megfelelően korszerűsítettük. Budapesten, a Váci út 138/b alatti 160m2-es üzlethelyiségünkben hús- és hentesáruk széles választékával valamint különböző meleg ételekkel várjuk vásárlóinkat.

Az üzlet átvételét követően az üzlet teljes felújítását és a megfelelő minőségi szintre történő emelését tűztük ki, melyet azóta sikeresen végre is hajtottunk.

A Metzger 97 Kft. az alapítás óta a CBA csoport tagja.

2004 óta HACCP minősített üzletként működünk.

Az évek során világossá vált, hogy a tisztán kiskereskedelmi forgalomból nem tudunk megfelelőképpen fejleszteni, így kezdtünk el vendéglátóegységek, konyhák kiszolgálását. Ahogy nőtt a forgalmunk, úgy nőttek az ezzel járó igények is. Megvásároltuk első hűtős kocsinkat, majd nem sokkal azután a következőt. Ma már négy autónk terít a fővárosban. Megrendelőink megbízható és folyamatos kiszolgálása érdekében szükségessé vált egy további raktárhelyiség, melyben szélesebb áruválasztékot, nagyobb mennyiséget tudunk készletezni. 2002-ben megépítettük különálló raktárunkat, melyben további 3 hűtőkamra került beépítésre és amelyben 40 tonnás árukészletet tudunk elhelyezni.

Időközben a 2002-ben megépített raktár is kicsinek bizonyult, így a CBA Kereskedelmi Kft által megépített Alsónémedi Logisztikai központban tároljuk és logisztikázzuk a nagyobb mennyiségű termékeket.

Számos nagykereskedővel dolgozunk együtt az ország legkülönbözőbb pontjairól. Jó kapcsolatainknak köszönhetően gyakran tudunk igen kedvező akciókat tartani, melyből természetesen partnereink is profitálnak.

Alapelvünk a minőség és ár megfelelő párhuzamban tartása, tehát a legolcsóbb ár mellett igyekszünk a lehető legjobb minőséget kínálni .

Ma már büszkén elmondhatjuk, hogy jelentős számú budapesti és Budapest környéki színvonalas vendéglátóhelynek vagyunk rendszeres beszállítója.

Sörös Tibor
Ügyvezető